DE CINE 26-02-2009

Che 2. Guerrilla
Dir: Steven Soderbergh. FOX
Rep: Benicio Del Toro, Carlos Bardem, Joaquim De Almeida, Eduard Fernández, Jorge Perugorría, Franca Potente, Rodrigo Santoro, Julia Ormond, Oscar Jaenada, Elvira Mínguez, Jordi Mollá, Ruben Ochandiano, Gaston Pauls.

Basada en la vida del revolucionario Ernesto Che Guevara.Després de la revolució cubana, el "Che" (Benicio del Toro) està en el moment àlgid de la seva fama i poder. Després de la seva desaparició, torna d'incògnit a Bolívia, on organitza a un petit grup de companys cubans i reclutes bolivians per a començar la gran revolució llatinoamericana

Háblame De La Lluvia,
Dir: Agnès Jaoui. FESTIVAL
Rep: Agnes Jaoui, Jean -Pierre Bacri, Jamel Debbouze, Pascale Arbillot, Guillaume De Tonquedec, Frederic Pierrot, Mimouna Hadji, Florence Loiret- Caille.
Una dona feminista recentment dedicada a la política, torna uns dies al seu poble natal en el sud de França. A ella no li agrada gens aquesta regió, però com bona política traurà profit de la seva estada en la zona fent campanya electoral En la casa on viu la germana hi ha una assistenta algeriana amb el seu fill. Aquest decideix juntament amb el seu amic un director de cinema en declivi fer un reportatge sobre ella

En el nombre del rey.
Dir: Uwe Boll NEW WORLD
Rep: Jason Statham, John Rhys-Davies, Ray Liotta, Matthew Lillard

Basada en el videojoc Dungeon Siege. Un pare de família corrent (Jason Statham) es converteix en guerrer quan un exèrcit de bèsties assassines, dirigit per un malvat bruixot (Ray Liotta), saqueja el seu pacífic poble i captura a la seva dona (Claire Forlani).






Julia.
Dir: Erick Zonca VERTIGO
Rep: Tilda Swinton, Saul Rubinek, Kate del Castillo, Aidan Gould


Julia (Titlla Swinton) té 40 anys és alcohòlica, manipuladora, mentidera i insegura a pesar de la seva flamant aparença. Julia sobreviu a força de petits treballs, però cada vegada està més sola. Aquesta situacio va reforçant la seva idea que la vida li ha repartit cartes dolentes i que ella no té la culpa del desastre que aquesta s'ha convertit




La Pantera Rosa 2,
Dir: Harald Zwart. SONY
Rep: Steve Martin, Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, John Cleese, Alfred Molina, Molly Sims, Aishwarya Rai, Yuki Matsuzaki.

Torna l'intrèpid però maldestre detectiu de policia francès, l'Inspector Jacques Clouseau. Quan el tresor llegendari compost per peces de tot el món i que inclou el invaluable diamant Pantera Rosa és robat, l'Inspector en Cap és forçat a posar a Clouseau dintre del seu equip d'experts detectius internacionals que tenen com missió atrapar al lladre i recuperar tots els artefactes.


The Broken,
Dir: Sean Ellis. VERSUS
Rep: Lena Headey, Richard Jenkins, Asier Newman, Michelle Duncan,

Gina McVey metgesa de un importante hospital londinenc, va a la celebración del aniversari de su padre. Durant el sopar un gran mirall de pared es trenca sense motiu aparent.Al día siguent, pel carrer creu veure una dona que s’asembla molt a ella. Intrigada, decideix seguirla fins acas seva, un cop alli al trobar la porta oberta, descubrirá horroritzada una fotografía del seu padre amb aquesta altre dona, un doble perfecte de si mateixa

CINEMA MONTGRI DE TORROELLA
Siete Almas
Director: Gabriele Muccino
Reparto: Will Smith, Rosario Dawson, Michael Ealy, Barry Pepper, Woody Harrelson
Ben Thomas (Will Smith) guarda un fatídic secre. Decidit a cambiar 7 vides que necessiten ajuda desesperada, i que sense saber-lo, han estat triats curosament per Ben Thomas per a formar part del seu pla de redempció. Una vegada que el pla està en marxa, res podra alterar-lo.