DE CINE 19-02-2009

Cadillac Records
Dir: Darnell Martin.
Rep: Adrien Brody, Jeffrey Wright, Beyonce Knowles, Cedric The Entertainer, Mos Deff.

Història de sexe, violència, competència i rock & roll ambientada en els anys 50 a Chicago, que narra el sorgiment del segell discogràfic Chess Records i els seus artistes. Segueix les excitants encara que turbulentas vides d'algunes de les llegendes de la música d'Estats Units, incloent a Muddy Waters (Jeffrey Wright), Leonard Chess (Adrien Brody), Little Walter (Columbus Short), Howlin? Wolf (Eamonn Walker), Etta James (Beyoncé Knowles) i Chuck Berry (Mos Def).

Hoy No Se Fía, Mañana Sí
Dir: Francisco Avizanda.
Rep: Carolina Bona, Jesús Noguero, Albert Prat, Alfonso Torregrosa, Carmen León,

Madrid, 1953. La jove òrfena Gilda Novás, mecanògrafa de guions en una emissora de ràdio, pertany a una Germanor ultracatólica, i és confident de la policia. Mentre intenta sortir de la precarietat en la qual viu, coneix a Estanis, un jove psiquiatra crític amb el régime amb el qual vol casar-se, no obstant això descobreix que li agrada a Cisco, el seu cap en la ràdio, i militant del Partit Comunista.

El Luchador
Dir: Darren Aronofsky.
Rep: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Ernest Miller.

Narra l'agonia professional d'un lluitador que en els anys 80 havia estat en el cim de la lluita lliure professional però que ara, 20 anys després, sobreviu en quadrilàters de tercera categoria. Oblidat per la seva filla (Evan Rachel Wood) i incapaç de mantenir cap relació, decideix posar ordre en la seva vida. Intenta acostar-se a la filla que va abandonar, alhora que tracta de superar la seva solitud amb l'amor cap a una stripper


Push
Dir: Paul McGuigan.
Rep: Chris Evans, Dakota Fanning, Camilla Belle, Djimon Hounsou
Una agència governamental clandestina, es dedica a alterar genèticament a persones normals per a convertirles en agents amb poders psíquics. El protagonista porta amagant-se de la agencia des que, sent un nen, van assassinar al seu pare del que ha heretat els seus poders telequinétics. Ocult a Hong Kong se sent segur, però es veurà forçat a sortir del seu amagatall quan es creui en el seu cami una noia de 13 anys que pot veure el futur que li demana ajuda per a trobar a Kira uneixi jove que té la clau per a acabar amb l'agencia

Vals Con Bashir
Dir: Ari Folman.
Animacio

història de rerefons bèl·lic ambientada en la guerra del Líban. En ella es retrata a un home que pateix un malson repetitiu. Hablanado amb un amic arriba a la conclusió que té a veure amb una missió que realitzo per a l'exèrcit israelià durant la primera guerra amb el Líban a principis dels anys vuitanta. Intrigat, decideix localitzar als seus vells amics i antics companys i que es estan dispersats pel món sencer.


CINEMA MONTGRI DE TORROELLA

City Of Ember (En busca de la luz)
Dir: Gil Kenan. ON PICTURES
Rep: Bill Murray, Tim Robbins, Saoirse Ronan, Harry Treadaway, Martin Landau

Explica la història de la ciutat de Ember, on la foscor es permanent. La ciutat ha estat construïda sota terra i les úniques llums que la il•luminen, dotze hores al dia, provenen dels focus i fanals. Però arriba un dia que les llums dels fanals i dels focus comencen a flaquejar. Tots es pregunten què passarà quan el generador d’energia es pari del tot.


Cuando Ella Me Encontró
Dir: Helen Hunt. PARAMOUNT
Rep: Helen Hunt, Bette Midler, Colin Firth, Matthew Broderick, Ben Shankman.

Conmovedora historia de la maestra April Epner (Helen Hunt) y su difícil camino hacia la realización personal. Después de la separación con su marido (Matthew Broderick) y de la muerte de su madre adoptiva, se pone en contacto con ella su verdadera madre (Bette Midler), presentadora de un programa de entrevistas en una televisión local.