DE CINE 12-02-2009

La Teta Asustada
Dir: Claudia Llosa. NIRVANA
Rep: Magaly Solier, Susi Sánchez, Marino Ballón, Efrain Solis

Fausta (Magaly Solier) pateix “La Teta asustada”, una rara malaltia que es transmet per la llet materna de dones que van patir alguna agresion de tipus sexual durant la gestació i que ella manifesta en forma d'hemorràgies nasales en moments de crisis.
La jove, a més, guarda un secret que no vol revelar fins que la sobtada mort de la seva mare l'obligarà a prendre una decision


Nick Y Norah, Una Noche De Música Y Amor,
Dir: Peter Sollett. SONY
Rep: Michael Cera, Kat Dennings, Ari Graynor, Jay Baruchel, Rafi Gavron, Aaron Yoo.

Nick freqüenta els escenaris del rock independent a Nova York, on toca el baix amb la seva banda. Norah s'està qüestionant totes les seves creences sobre com funciona el món.
A pesar que no tenen res en comú, llevat de els seus gustos musicals, la seva trobada fortuïta durarà tota la nit i es convertirà en una primera cita que podria canviar les seves vides.

Slumdog Millionaire
Dir: Danny Boyle. FILMAX
Rep: Dev Patel, Anil Kapoor, Freida Pinto, Irrfan Khan, Madhur Mittal.

Jamal Malik és un jove orfe que viu en una barriada pobra de Bombai, decideix presentar-se a la versió índu del concurs: "quiere ser millonario?". Davant la sorpresa de tots, Jamal respon correctament a totes i cadascuna de les preguntes. Quan Jamal està a punt de respondre a l'última pregunta, la qual li farà guanyar el premi maxim, la policia el deté i s’el emporta per a interrogar-lo. A partir de aqui explicara diferents moments de la seva vida i entendrem la veritable raó de la seva participació en el concurs.


The Reader (El Lector)
Dir: Stephen Daldry. ON PICTURES
Rep: Kate Winslet, Ralph Fiennes, David Kross, Lena Olin, Bruno Ganz.

La història comença a Alemanya després de la Segona Guerra Mundial. Tornant de l’escola, un jove adolescent se sent de sobte malalt i una dona desconeguda l’ ajuda a arribar a casa. Una vegada recuperat de la malaltia el jove la buscara per a donar-li les gràcies. Comença així un apassionat i secret idil·li entre ambdós tot i la gran diferencia d’edat. Un dia de sobte ella desapareix deixant-lo confús i desconsolat. Vuit anys més tard, sent estudiant de dret, assisteix als judicis pels crims nazis i en un d'ells la reconeix és una acusada en un dels judici.

Viernes 13
Dir: Marcus Nispel. PARAMOUNT
Rep: Jared Padalecki, Amanda Righetti, Danielle Panabaker, Travis Van Winkle,

Buscant a la seva germana desapareguda, Clay es dirigeix a Crystal Lake. En contra del consell de la policia i els advertiments dels habitants de la zona, Clay continua amb la seva recerca, ajudat per una jove que ha conegut entre un grup de joves estudiants decidits a passar un emocionant cap de setmana. El que menys s'imaginen és que han entrat en els dominis de Jason, l'assassí de Crystal Lake




CINEMA MONTGRI DE TORROELLA

El Lince Perdido
Dir: Raúl García, Manuel Sicilia. AURUM
Produida per Antonio Banderas (Goya pelicula animacion)


Narra les aventures d'un grup d'animals en el seu intent d'escapar de les xarxes d'un caçador sense escrúpols. Félix és un linx que creu que la seva mala sort és la causa de que la seva espècie estigui en perill d'extinció.








Resistencia
Dir: Ed Zwick. AURUM
Rep: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell, Alexa Davalos, Allan Corduner

Basada en fets reals, durant la 2ª Guerra Mundial. Corre l'any 1941 i els jueus d'Europa Oriental estan sent massacrats a milers. Tres germans es refugien en els boscos d'al voltant de la seva casa, que coneixen des de la seva infància. Allí inicien la seva desesperada lluita contra els nazis i per la supervivència tant la seva com la de nombrosos judios a qui salvessin d'una mort segura