DE CINE 05-02-2009

El Curioso Caso De Benjamin Button,
Dir: David Fincher.
Rep: Brad Pitt, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Taraji P. Henson, Jason Flemyng, Elias Koteas, Julia Ormond.

Adaptació de la història escrita per Scott Fitzgerald i que tracta d'un home (Brad Pitt) que neix amb vuitanta anys i va rejovenint amb el temps. Des de la Nova Orleans de finals de la I Guerra Mundial fins al segle XXI, conta la gran història d'un home i la gent que va coneixent pel camí, els amors que troba i que perd, les alegries de la vida i la tristesa de la mort, i que perduren més enllà del temps.

Dieta mediterránea.
Dir. Joaquín Oristrell
Rep: Olivia Molina, Paco León, Alfonso Bassave, Carmen Balagué

Sofia, Creix entre els fogons i les taules de la casa de menjars dels seus pares, treballadora, ambiciosa i imprevisible, molt aviat s'enamora de dos homes: amb un, Toni, el gendre que tota mare voldria tenir, es casa i té tres fills; amb l'altre, Frank, el representant que tot artista voldria tenir, descobreix el secret de l'alta cuina.



El Desafío - Frost Contra Nixon,
Dir: Ron Howard.
Rep: Michael Sheen, Frank Langella, Kevin Bacon, Rebecca Hall, Toby Jones, Matthew MacFadyen, Oliver Platt, Sam Rockwell.


Adaptació de l'obra teatral de Peter Morgan sobri la seriï d'entrevistes del periodista David Frost al president Nixon. Anys despues de deixar la Casa Blanca, Richard Nixon (Frank Langella) en l'estiu de 1977, l'expresident va acceptar concedir una única entrevista i contestar a preguntes sobre el seu mandat i de l'escàndol Watergate que va acabar amb la seva presidència.


Un Chihuahua En Beverly Hills,
Dir: Raja Gosnell.
Rep: Piper Perabo, Manolo Cardona, Jamie Lee Curtis, Andy Garcia, Placido Domingo, George Lopez, Salma Hayek, Edward James Olmos, Paul Rodriguez, Cheech Marin, Piolin, Drew Barrymore.


Una mimada Chihuahua de Beverly Hills de nom Cloe (veu de Drew Barrymore) es troba accidentalment perduda en els carrers de Ciutat de Mèxic. Sola per primera vegada en la seva vida, ha de confiar en alguns inesperats nous amics un pastor alemany coneixedor dels carrers i un cadell perquè l'ajudin en el seu increïble viatge de tornada a casa.

CINEMA MONTGRI DE TORROELLA

AUSTRALIA (6,7,8 i 9)
Dir: Baz Luhrmann. FOX
Rep: Nicole Kidman, Hugh Jackman

Ambientada en el Nord d'Austràlia durant la Segona Guerra Mundial, se centra en les relacions entre un cowboy australia i una refinada dama anglesa i que despres de la mort del marit, assasinat en extranyes circunstancies, uniran esforços per salvar la pripetat dels intents de compra per part de un dels empresaris ramades mes importants de la zona