De Cine 05-03-2009

Gran Torino,
Dir: Clint Eastwood. WARNER
Rep: Clint Eastwood, Geraldine Hughes, Cory Hardrict.

Walt Kowalski (Clint Eastwood), un treballador de l'automòbil jubilat, veterà de la Guerra de Corea que manté el seu rifle net i llest. Aquells als quals solia considerar els seus veïns s'han traslladat o han mort i han estat substituïts per immigrants del sud-est asiàtic, que ell menysprea. Ofès per pràcticament tot el que l’envolta, només espera que arribi la seva última hora. Fins la nit que algú intenta robar el seu Gran Torino del 72. Tan lluent com estava el primer dia, aquest fet fa que el seu tímid veí adolescent, entre en la seva vida quan els pandillers asiaticos pressionen al noi perquè intenti robar el cotxe. Si bé al principi no vol tenir res que veure amb ell i la seva família, finalment cedeix, el que donarà lloc a una relacion que canviarà la vida d'ambdós.


Más Allá De Los Sueños,
Dir: Adam Shankman. DISNEY
Rep: Adam Sandler, Guy Pearce, Keri Russell, Courteney Cox, Jonathan Pryce.

Història d'un empleat d'un hotel (Adam Sandler), la vida del qual canviara per a sempre quan les històries que els explica als seus nebots abans de dormir es converteixen misteriosament en realitat a l'endemà. Quan s'adóna decideix explicar històries fabuloses en les quals tot surt bé amb la finalitat d'ajudar a la seva família, però les aportacions a les històries dels seus nebots acaben alterant completament els resultats.

The Code,
Dir: Mimi Leder. DEAPLANETA
Rep: Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell, Robert Forster,

Jack Monahan (Antonio Banderas) és un lladre d'estar per casa al que la vida ha tractat molt malament. La seva sort canviarà quan es trobi per casualitat amb Ripley (Morgan Freeman), un lladre de la vella escola que l’ apadrinarà i escollirà com company per al seu pròxim gran cop: el robatori d'uns valuosíssims ous Fabergé guardats sota mesures de màxima seguretat en la caixa forta d'una empresa russa de joieria.



Watchmen,
Dir: Zack Snyder. PARAMOUNT
Rep: Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Carla Gugino, Jackie Earle Haley, Jeffrey Dean Morgan, Patrick Wilson.

Basada en la novela grafica de Alan Moore y Dave Gibbons de 1986.
Ambientada en uns hipotètics Estats Units de 1985 en els quals els superhéroes disfressats són part de l'estructura de la societat. Quan un dels seus antics companys és assassinat, el fracassat però no per això menys decidit vigilant emmascarat Rorschach es proposa descobrir un complot per eliminar i desacreditar als superhéroes del present i del passat.