De Cine 12-03-2009

A Ciegas,
Dir: Fernando Meirelles. NOTRO
Rep: Mark Ruffalo, Julianne Moore, Gael Garcia Bernal, Danny Glover, Alice Braga,
Adaptació de "ensayo sobre la ceguera" de l'escriptor portuguès José Saramago. Una estranya malaltia aquesta atacant als éssers humans, les seves conseqüències són terribles, la perduda de vision de forma sobtada. A mesura que s'estén el contagi les víctimes d'aquesta estranya ceguesa són confinats en quarentena en un psiquiàtric abandonat. Nomes una dona (Julianne Moore) que fingeix estar cega per a poder estar al costat del seu marit (Mark Ruffalo) pot intentar esbrinar el que aquesta passant

Hotel Para Perros,
Dir: Thor Freudenthal. PARAMOUNT
Rep: Emma Roberts, Jake T. Austin, Kyla Pratt, Lisa Kudrow, Don Cheadle

Dos germans viuen en una casa on els animals estan terminantment prohibits, i per això tenen ocult al seu gos. Quan es troben accidentalment amb un hotel abandonat que ja és la llar d'una parella de gossos de carrer, i amb l'ajuda dels seus amics del barri, transformen el ruinos hotel en un paradís cani per a tots els gossos abandonats que trobin.





Lejos De La Tierra Quemada,
Dir: Guillermo Arriaga. WIDE
Rep: Kim Basinger, Charlize Theron, Joaquim De Almeida, Danny Pino,

Pelicula d'històries creuades que per una o altra circumstància acaben coincidint
-Sylvia gerent de restaurant amb un terbol passat al que s'ha d'enfrontar quan rep la visita d’un estrany des de Mèxic. -A Mèxic María viu amb el seu pare i el seu millor amic fins que un tràgic accident ho canvia tot. A la localitat de Las Cruces dos adolescents, lluiten per tirar endavant el seu amor després de la sobtada mort dels seus pares. I un mestressa de casa s'embarcarà en un assumpte que connectarà a Sylvia i als altres.

Los Muertos Van Deprisa,
Dir: Ángel De La Cruz. DISNEY
Rep: Neus Asensi, Chete Lera, Manuel Manquiña, María Castro,

Irene, una camionera d'una empresa majorista, arriba a una petita vila marinera per a carregar marisc. Per desgràcia el seu camió queda ancallat en l'interior del poble, entre un monument i la porta del cementiri, just el dia que se celebra el funeral de Cándido, vell mariner i artista local autor de l'escultura. L'incident impedeix celebrar l’enterrement i el fèretre amb el cos és traslladat de nou a casa seva on tornarà a ser vetllat indefinidament fins que se solucioni el problema. Reunit en gabinet de crisi, el poble es divideix entre els quals aposten per retirar l'estàtua, i els quals volen desmuntar el camió.

RAF Facción Del Ejército Rojo,
Dir: Uli Edel. AURUM
Rep: Martina Gedeck, Moritz Bleibtreu, Johanna Wokalek, Nadja Uhl,

basada en fets reals. Alemanya, dècada dels 70: l'amenaça del terrorisme amb mortals atemptats sacsegen els fonaments de la democràcia alemanya. Joves radicals dirigits per Andreas Baader i Ulrike Meinhof estan en contra del que perceben com el nou rostre del feixisme: l'imperialisme americà protegit pel govern alemany. El seu objectiu és crear una societat més humana però, a l'emprar mitjans violents, no només provoquen terror i vessament de sang, sinó que també perden la seva pròpia identitat.

The Visitor,
Dir: Thomas McCarthy. KARMA
Rep: Richard Jenkins, Oliver Bokelberg, Hiam Abbass, Maggie Moore

Walter Vale (Richard Jenkins), de seixanta-dos anys, un professor que ha perdut la seva passió per ensenyar i escriure, ompla el seu buit existencial intentant aprendre a tocar el piano. Quan la seva universitat l’ envia a Manhattan para assistir a una conferència, Walter queda sorprès al descobrir que una jove parella immigrant s'ha instal·lat en el seu apartament. Víctimes d'una estafa immobiliària, no tenen on anar. En vista de la situacion Walter permet de mala gana que la parella es quedi amb ell.

Underworld: La Rebelión De Los Licántropos,
Dir: Patrick Tatopoulos. Rep: Michael Sheen, Bill Nighy, Rhona Mitra, Steven Mackintosh, Kevin Grevioux.

Más de mil anys abans dels esdeveniments de la primera pel·lícula de Underworld, dues races d'éssers sobrenaturals van començar a existir, cadascuna sorgida de l'estirp de dos fills de Alexander Corvinus. Els vampirs i Els homes llop. Els vampirs van dominar tota la regió gràcies a la seva intel·ligència superior. Un incident genètic va trencar l'equilibri de poder: una dona llop, captiva dels vampirs, va donar a llum a un nen, aparentment, humà. El seu nom era Lucian i a diferència dels altres homes llop era capaç de prendre la forma d'home o de bèstia a voluntat. La nova raça va ser utilitzada pels vampirs per a crear esclaus, i evitant la seva transformacion gràcies a uns grillets de plata.

TORROELLA DE MONTGRI

Un Chihuahua En Beverly Hills,
Dir: Raja Gosnell.
Rep: Piper Perabo, Jamie Lee Curtis, Andy Garcia, Placido Domingo, Salma Hayek, Edward James Olmos, Piolin, Drew Barrymore.
Una mimada Chihuahua de Beverly Hills de nom Cloe (veu de Drew Barrymore) es troba accidentalment perduda en els carrers de Ciutat de Mèxic. Sola per primera vegada en la seva vida, ha de confiar en alguns inesperats nous amics un pastor alemany coneixedor dels carrers i un cadell perquè l'ajudin en el seu increïble viatge de tornada a casa


Revolutionary Road,
Dir: Sam Mendes. PARAMOUNT
Rep: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates.
És la història d'un jove matrimoni nord-americà dels anys 50. Frank i April sempre s'han considerat especials, diferents, preparats i desitjant viure les seves vides d’acord amb ideals més elevats. Així que, quan es muden a la seva nova casa a Revolutionary Road, declaren la seva independència respecte de la influencia urbana que els envolta i decideixen no deixar-se atrapar per les restriccions socials de la seva època, pero una cosa son les intencions i altre molt diferent la realitat