De Cine 07-05-2009

Destellos de genio, Dir: Marc Abraham. UNIVERSAL
Rep: Greg Kinnear, Lauren Graham, Dermot Mulroney, Alan Alda, Bill Smitrovich, Basada en una història real. Els Kearns una típica família de Detroit en els anys seixanta. Bob, professor en la universitat local, la seva dona i els seus sis fills. Bob va inventar un aparell que arribaria a instal·lar-se en tots els cotxes del món occidental, i van creure haver descobert un filó d'or. Però les seves il.lusions es van veure truncades quan els gegants de l'automòbil, el van deixar de costat.




Genova, Dir: Michael Winterbottom. NIRVANA Rep: Colin Firth, Catherine Keener, Willa Holland, Perla Haney-Jardine, Hope Davis. La ciutat italiana de Gènova serveix d'escenari per a Joe (Colin Firth) i les seves dues filles que busca emprendre una nova vida després de la sobtada mort de la mare. Mentre Kelly (Willa Holland) explora el costat fosc de la ciutat, Mary (Perla Haney-Jardine) veu el fantasma de la seva mare vagant pels carrers









Hannah Montana. La Pel·lícula, DISNEY
Dir: Peter Chelsom. Rep: Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Mitchel Musso, Vanessa Williams. Miley s' espabila com pot per a compaginar l’escola, els seus amics i la seva vida secreta com estrella del pop; però la seva enorme popularitat amenaça amb envair tota la seva vida. Així que el seu pare decideix donar-li una dosi del que es la realitat. Aixi comença una aventura que ni la pròpia Hannah Montana podria imaginar









Nunca es tarde para enamorarse,
Dir: Joel Hopkins. WIDE Rep: Dustin Hoffman, Emma Thompson, Kathy Baker, James Brolin, Eileen Atkins, Harvey (Dustin Hoffman) és un compositor de música per a publicitat que a més de ser acomiadat és despreciat per la seva filla en el seu casament on prefereix que el sus padrastre la porti al altar. Decideix ofegar les seves penes en el bar de l'aeroport on coneixera a Kate (Emma Thompson), una solterona am una vida social bastant limitada. S’establira una connexió que farà que les seves tristes vides canviïn per a sempre




Séraphine, Dir: Martin Provost. GOLEM
Rep: Ulrich Tukur, Yolande Moreau, Françoise Lebrun, Serge Larivière, Anne î#t. En 1913, el col·leccionista alemany Wilhelm Uhde lloga un pis en Senlis para dedicar-se a escriure i descansar de la vida de ciutat. La propietària li envia una dona de la neteja. Es tracta de Séraphine, Algun temps després, sopant a casa de l'mestresa del pis, veu un petit quadre pintat sobre fusta. Se sorprèn a l'assabentar-se que l'autora és la dona que neteja la seva casa.






Sin limites, Dir: Paul Morrison. (Little Ashes)
Rep: Javier Beltrán, Robert Pattinson, Matthew Mcnulty, Bruno Oro, Vicky Peña, Madrid 1922. Una ciutat que es troba en temps de canvi, amb els valors tradicionals qüestionats, Salvador Dalí arriba a la universitat: amb 18 anys i decidit a convertir-se en un gran artista. La seva manera de ser crida l'atenció de dos estudiants de l'elit social de la residència universitaria, Federico García Lorca i Luis Buñuel. els tres es converteixen en un formidable grup, el més transgresor de Madrid.






Star Trek 11 , Dir: J.J Abrams. PARAMOUNT
Rep: John Cho, Ben Cross,Zachary Quinto, Winona Ryder, Eric Bana, Leonard Nimoy. Del director J.J. Abrams (Montruoso, Missió: Impossible III, i les series Perdidos i Alias) arriba una nova visió dels origenes de la major aventura espaial de tots els temps, Star Trek. El Entreprise amb una nova i jove tripulació, per embarcar-se en una aventura a la que mai ningú s'havia atrevit afrontar.








Vamos a la luna, Dir: Ben Stassen. TRIPICTURES Animacio
La historia comença amb una mosca de nom Nat i els seus dos millors amics I.Q. i Scooter que estan construint un coet en un indret prop del Cap Cañaveral, a Florida, on l'Apol·lo 11 està llest en la seva plataforma de llançament. Un dels records més viscuts que té el nostre heroi, Nat, és del seu avi Desitjant ser un gran aventurer com ell, explica als seus amics el pla que té: entrar en l'Apol·lo 11 i anar a la Lluna! Amb una mica de reticència, els seus amics accedeixen!.






TORROELLA DE MONTGRI

Una Pareja De Tres, Dir: David Frankel. FOX (9 10 i 11)
Rep: Owen Wilson, Jennifer Aniston, Alan Arkin, Eric Dane, Kathleen Turner.
els joves John i Jenny Grogan (Owen Wilson i Jennifer Aniston) prenen la decisió de deixar enrere els durs hiverns de Michigan i traslladar-se al sud per a iniciar la seva nova vida a Palm Beach, Florida. Aconsegueixen treball en diaris de la ciutat, adquireixen la seva primera llar i comencen a enfrontar-se als desafiaments que suposen la vida de matrimoni i formar una família. El primer pas sera el gosset, de petit molt maco pero que creix molt depresa i la seva tranquilitat de parella es veura alterada.