De Cine 29-01-2009

La Duda
Dir: John Patrick Shanley
Rep: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Viola Davis.
1964, col·legi de San Nicolás en el Bronx. Un sacerdot, el pare Flynn (Philip Seymour Hoffman) està tractant de canviar les estrictes normes del col·legi, que durant anys han estat fermament salvaguardades per la germana Aloysius Beauvier (Meryl Streep), una directora amb mà de ferro que creu fermament en el poder de la disciplina. Canvis polítics estan afectant a la comunitat, i el col·legi ha acceptat al seu primer alumne negre, Donald Miler. Però quan la germana James (Amy Adams),, li comenta a la germana Aloysius les seves sospites que el pare Flynn presta massa atenció a Donald, la superiora comença una croada personal per a expulsar a Flynn del col·legi. Aquesta situacion amenaça a la comunitat amb conseqüències imprevisibles.


El Juego Del Ahorcado
Dir: Manuel Gómez Pereira
Rep: Clara Lago, Álvaro Cervantes, Adriana Ugarte, Abel Folk, Victoria Pagés, Boris Ruiz, Angels Bassas

Adaptació de la novela de la gironina Imma Turbau.Girona 1989. Sandra (15) i David (16) són amics i companys d'aventures des de la infància. Quan arriben a l'adolescència, sembla lògic que la seva amistat derivi en una relació més profunda, però un esdeveniment imprevisible copeja brutalment a cadascun per separat, alterant el curs que seguien les seves vides d'estudiants


Mal Ejemplo
Dir: David Wain
Rep: Seann William Scott, Paul Rudd, Elizabeth Banks, Christopher Mintz-Plasse, Jane Lynch
Danny y Wheeler (Paul Rudd y Seann William Scout) són dos venedors que tenen un accident amb la camioneta de l'empresa durant una tabola de bon tros alcohol. Són arrestats i el jutge els dóna la possibilitat d'escollir entre la presó o un treball social de 150 hores en un programa didàctic per a joves. Després d'un dia amb els nois, la idea de la presó comença a temptar als nostres dos protagonistes i la directora del programa didactic els dóna un ultimátum. Danny i Wheeler es veuen obligats a usar el seu inmadura saviesa amb els nens.

Valkiria
Dir: Bryan Singer
Rep: Tom Cruise, Kenneth Branag, Bill Nighy, Tom Wilkinson, Terence Stamp.
El complot del 20 de juliol per a acabar amb la vida d'Hitler és un dels episodis més heroics i menys coneguts de la Segona Guerra Mundial. Greument ferit en combat, el Coronel Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) torna d'Àfrica per a unir-se a la oposicio alemanya i ajuda a organitzar l'Operació Valkiria, el complex pla perquè un govern en l'ombra reemplacés al d'Hitler una vegada que hagués mort. Aquest fet ja va ser tractat en el cinema en la pelicula “La noche de los generales”(1966)
CINEMA MONTGRI DE TORROELLA
El Reino De Los Chiflados
Dir: Michael Herbig

L'emperadriu Sissi (Anabel Alonso) i la seva enamorat Franz (Josema Yuste) viuen feliçment en el seu palau. La seva vida es veu alterada quan el Yeti (Florentino Fernández) segresta a Sissi i el valent emperador Franz ha de anar al seu rescat a pesar del perill que això comporta.


Una Familia Con Clase

Dir: Stephan Elliott.
Rep: Jessica Biel, Colin Firth, Kristin Scott Thomas, Ben Barnes, Kris Marshall, Kimberley Nixon,

Basada en la obra de Noel Coward.
Un jove anglès, s'enamora perdudament d'una sexy i glamurosa americana, amb qui es casa impulsivament. Encara que se les prometien felices, quan la parella torna a Anglaterra per a instal•lar-se a casa d’ell, la mare d'aquest, no esta massa d’acord amb la jove esposa que s'esforça per encaixar en la família però no aconsegueix superar els obstacles que troba en el dia a dia amb la seva sogra.