De Cine 16-07-2009


GUANYADOR DEL REGAL CORAZON DE TINTA
NURIA RIERA, De Roses
GRACIES A TOTS ELS PARTICIPANTS TANT PER MISSATJE AL BLOG COM AL CORREU ELECTRONIC DEL PROGRAMA.






Harry Potter Y El Misterio Del Príncipe,

Dir: David Yates. WARNER
Rep: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, David Bradley, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Michael Gambon, Alan Rickman, Maggie SmithVoldemort va prenent control tant del món Muggle com del món de la màgia, i Hogwarts ja no és el lloc segur que solia ser. Harry sospita que tal vegada fins i tot el castell sigui perillós. Dumbledore sap que la batalla final s'aproxima, i per això vol preparar a Harry. Mentre, entre les parets de l'escola, els estudiants es troben afectats per alguna cosa que sempre ataca als adolescents: les hormones. Les relacions floreixen, però un dels estudiants no es deixa afectar per tot això. està decidit a sortir-se amb el seu pla, si bé és un pla molt tenebrós. L'amor està per tots costats, però la tragèdia amenaça Hogwarts, que tal vegada ja mai serà com abans.

Hablame del amor,

Dir: Silvio Muccino. ON PICTURES
Rep: Silvio Muccino, Aitana Sánchez-GijónSasha és un jove de 25 anys, fill de dos drogoaddictes: el pare ha mort, la mare l’ ha abandonat. Va viure amb Ricardo, el cap de la comunitat, com si fos el seu veritable pare. Sasha s'ha enamorat de Benedetta un jove que coneix des de nena. Ara Sasha, després d'haver rebut del pare de Benedetta l'encàrrec de restaurar la casa de la família, creu que no pot estimar a ningú més. Però apareixera Nicole una dona que ha passat els quaranta. guapa i intel·ligent. El desti és imprevisible. No té en compte la voluntat dels éssers humans

No mires para abajo,

Dir: Eliseo Subiela. KARMA
Rep: Leandro Stivelman, Antonella Costa, Octavio Esborro,
Eloy de 19 anys treballa en el negoci familiar. AL morir el seu pare, Eloy véu accelerar la seva arribada a l'edat adulta, coneixent un món hostil i aliè fins a ara per ell. Coneixera a Elvira, una jove argentina, resident a Espanya, que li ensenyarà els fonaments del Tao mitjançant l'aprenentatge de certes pràctiques sexuals que li permetrà conèixer experiencies desconegudes mentals i reals.