De Cine 11-06-2009

7 Minutos,

Dir: Daniela Fejerman.
Rep: Luis Callejo, Toni Acosta, Marta Etura, Antonio Garrido, Pilar CastroH’hi ha prou amb 7 minuts per a enamorar-se? Els protagonistes d'aquesta comèdia coral i romàntica no ho tenen clar. Però ho van a intentar. Per això acudeixen a una sessió de cites ràpides, trobades entre homes i dones que volen conèixer gent, fugir de la solitud i trobar l'amor. En aquestes vetllades, les parelles ténen set minuts per a parlar. Després desde casa voten per Internet a aquelles persones que els han agradat.


Cleaner,

Dir: Renny Harlin
Rep: Samuel L. Jackson, Ed Harris, Eva Mendes, Keke Palmer, Robert Foster, Si algú mor a casa teva, la policia es duu el cos; però ?qui neteja el anomenat escenari del crim?. La majoria recorren a Tom Cutler (Samuel L. Jackson). és el que es denomina un netejador, un home que no deixa el més petit rastre del alli ocorregut. Quan rep l'encàrrec de netejar l'escena d'un crim en un barri de classe alta, fa la feina habitual d’un treball rutinari Fins que Tom s'adóna que en cap moment s'ha comunicat a la policia l'assassinat i que el que ha fet és eliminar tota evidència del mateix.

Kika Superbruja,

Dir: Stefan Ruzowitzky
Rep: Alina Freund, Michael Mittermeier (veu V.O.), Jordi Estadella (veu Castellà), L'anciana bruixa Surulunda està arribant al límit de la seva paciència! I és que el malvat bruixot Hieronymus (Ingo Naujoks) ha tornat a colar-se en la seva casa per a apoderar-se del seu valuós llibre de bruixeria. Encara sort que el petit drac volador Hèctor està aquí quan se li necessita. Surulunda ha de posar-se en acció: ha arribat l'hora de buscar una successora. Hèctor també comença a buscar i aterra amb el llibre en la casa de Kika.Quan Kika descobreix el llibre de bruixeria, comença el caos


La Caja De Pandora,

Dir: Yesim Ustaoglu.
Rep: Onur Ünsal, Derya Alabora, Tsilla Chelton, Övül Avkiran, Osman Sonant,
Tres germans reben la notícia de la desaparició de la seva mare, ja major, de la seva casa en un lloc a prop de la costa del Mar Negre. Els tres parteixen en la seva recerca aparcant momentàniament els seus problemes, però una vegada junts, ràpidament es deixa veure la tensió existent entre ells, com si de cop i volta s'hagués obert la Caixa de Pandora.


Miss Marzo,

Dir: Zach Cregger, Trevor Moore.
Rep: Zach Cregger, Trevor Moore, Raquel Alessi, Molly Stanton, Craig Robinson.
els amics Eugene i Tucker són els pols oposats en el que a la idea del sexe es refereix Eugene està enamorat de la seva virtuosa chicota de l'institut amb qui mante una relacio mes que decent. Tucker per contra persegueix a les noies i somia amb assistir a la festa en la Mansió Playboy.
Eugene i Cindi fixen la nit del ball de l'institut com data en la qual perdran junts la seva virginitat. Però el pla es veu alterat fatalment quan Eugene pateix un accident i perd el coneixement.
Despues de quatre anys en coma, Eugene desperta i descobreix que la seva estimada i virtuosa Cindi apareix a la revista Playboy com Miss març.

No-Do,

Dir: Elio Quiroga.
Rep: Ana Torrent, Francisco Boira, Hèctor Colomé, Rocío Muñoz, Francisco Casessis Narra la història de Francesca (Ana Torrent), una jove pediatra traumatitzada per haver perdut un fill per mort sobtada. Francesca començarà a sofrir visions inexplicables al mudar-se a una nova casa en el camp. La resposta al problema de Francesca està oculta en els "No-Dos secrets", uns noticiaris realitzats durant els anys 40, desapareguts, i que informaven a la curia eclesiàstica sobre successos miraculosos ocorreguts a Espanya.

Te Quiero tio,

Dir: John Hamburg.
Rep: Paul Rudd, Jason Segel, Jaime Pressly, Rashida Jones, Jon Favreau,
Després de declarar-se a la seva parella, Peter Klaven (Paul Rudd), un agent immobiliari de Los Àngeles, s'adóna que, al contrari d’ella, que parla amb les seves amigues per explicar la notícia, ell no té amics. Després de passar anys sent un faldiller concentrat en les relacions romàntiques, s'adóna que la seva manca d'amics preocupa a la seva parella, així que s'embarca en una precipitada recerca per a trobar a un amic que faci de padrí de noces.